Træningsplanner er lagt her

Motion


Hvad er nu det for en størrelse?

Mennesket er skabt til at røre sig, så hvorfor ikke gøre det sammen med ligestillede. Uanset om din nuværende form rækker til en gåtur, let løb i 1, 5, 10 min. eller måske 1 time finder du ligestillede i:Løb


Vi har talrige eksempler på medlemmer i klubben, som blev forpustede af deres første tur fra sofaen og hen til løbeskoene. Men fælles for dem alle er den, at de tog turen og nåede hen til skoene. Og netop den tur er mange gange længere end turen, som du efter kort tids træning kan gennemføre. Hvorfor så det - jo det at give sig selv lidt tid og få sig noget motion kræver, at du investerer det der skal til ! For hvis du gør det du plejer - får du det du plejer at få …

 

Mentalt og fysisk skal kroppen bruges og man får den investerede tid mange gange igen i form af bedre livskvalitet og velvære.

 

Her i klubben vil du blive mødt af en flok venlige motionister som er klar til at give dig en hjælpende hånd. Her findes en stor bredde og alle finder hurtigt en motionsform og intensitet, der passer til den enkeltes formåen. Så uanset om du er til gåture også kaldet Powerwalk, løb på alle niveauer eller cykling så vil du finde nogle der har lyst til at motionere med dig.

 

Vi er også andet end blot motion, idet den sociale del også er en vigtig del af vores klubliv. Udover vores faste fælles træningsdage holder vi klubaftener med foredrag, klubmesterskab, Motion Skarresø rundt, grillaftener og meget mere, så hank op i dig selv og kig forbi du er velkommen.


Copyright © Jyderup løbe- og motionsklub


Træningstider:

Løb:

søndag kl.10

onsdag kl. 17


Powerwalk/Stavgang:

søndag kl.10

onsdag kl. 10 og 17